Benvinguda del Director

Manuel Perucho

Benvingut a l'Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (IMPPC) i gràcies per visitar la nostra pàgina web. L'IMPPC és un centre d'investigació sense ànim de lucre de creació recent i que va ser inaugurat pel president de la Generalitat de Catalunya el juny de 2009.

L'objectiu de l'IMPPC és canviar el model actual de la medicina de diagnòstic i tractament per un nou model de medicina preventiva i personalitzada, i ho farà centrant les seves activitats en el camp de la investigació del càncer. Som cada vegada més a prop d'un nou paradigma de la medicina personalitzada, en el qual el perfil genètic dels individus sans s'emmagatzemarà amb la seva història mèdica per predir una possible malaltia abans que es desenvolupi. De fet, això ja és possible per a alguns tipus de càncer hereditaris i, la tasca de l'IMPPC és estendre aquestes pràctiques a altres tipus de càncer, així com també identificacar noves eines diagnòstiques i terapèutiques.

L'activitat central de la institució és dur a terme investigació bàsica i traslacional que tingui un impacte positu en la salut humana. Al mateix temps, participarem en la formació i la difusió de nous coneixements en medicina genòmica tant per als professionals de la medicina en particular com per a i la societat en general.

A la pàgina web trobarà informació sobre les nostres activitats d'investigació, l'estructura dels programes i altres activitats del centre. La dinàmica d'aquestes activitats depenen del talent i entusiasme dels nostres investigadors principals, investigadors posdoctorals, estudiants de doctorat i altres membres de l'equip, que s'esforcen per crear un centre de referència internacional d'excel·lència a les fronteres del coneixement. El convidem a unir-se a nosaltres en aquesta fascinant aventura.

Manuel Perucho
Director
ICREA Research Professor at the IMPPC

CV abreviat Manuel Perucho

Pujar

Generalitat de Catalunya

Unió Europea

CSIC

Universitat Autònoma de Barcelona

Ajuntament de Badalona

Institut Català de la Salut

Germans Trias i Pujol Hospital

Fundació Institut d'investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol